Algemene voorwaarden

Wanneer je een bestelling plaatst ga je automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden;

  • Alle bedragen zijn exclusief bezorg- en verzendkosten. 
  • Alle artikelen zijn in vintage staat. 
  • Kleine gebruikssporen, die absoluut niet storend zijn, zijn normaal. 
  • Mocht een artikel significante beschadigingen hebben, dan wordt dit altijd bij het artikel vermeld of zichtbaar op de foto’s. 

Verzenden
Artikelen waarbij verzendkosten worden vermeld kunnen worden verzonden. Kleine artikelen worden verstuurd met via pakketpost van PostNL. Nadat u een bestelling heeft geplaatst kiest u voor de optie betalen met Ideal. Nadat het bedrag is ontvangen wordt de bestelling binnen 5 werkdagen verstuurd. IBAN bankrekingnummer:NL65TRIO0338467661 t.n.v. Loes doet het goed! Onder vermelding van: Order nummer en product omschrijving. 


Afhalen
Alle artikelen kunnen op afspraak in de winkel worden opgehaald tijdens openingstijden. De gewenste artikelen moeten volledig vooraf worden betaald. Neem contact op voor het maken van een afspraak via e-mail. info@scandivanianvintage.nl. Pas nadat er een afspraak is gepland is u bestelling bevestigd. 

De bestelden artikelen worden tot maximaal 2 weken na betaling apart gezet, tenzij anders schriftelijk overeengekomen. Na dit termijn vervalt het recht op levering. 


Bezorgen
Bezorgen van artikelen kan in sommige gevallen tegen vergoeding. Wij adviseren onze klanten gebruik te maken van de website www.Brenger.nl voor het bezorgen van je meubelstukken. Mocht je geen gebruik kunnen maken van Brengen neem dan contact op via info@scandinavianvintage.nl. Bezorgen door een koerier is tot aan de voordeur begane grond. De bezorger komt vaak alleen dus hulp met grote meubels is nodig.

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Scandinavian Vintage geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@scandinavianvintage.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.” Scandinavian Vintage behoudt het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te vergoeden indien het vermoeden bestaat dat de producten door de klant of derden zijn gebruikt of beschadigd. 

Scandinavian Vintage is niet aansprakelijk voor eventuele typefouten en behoud het recht om prijzen aan te passen. 

Algemene voorwaarden – v1 Scandinavian Vintage – webshop voor vintage interieur producten 17-02-2021