Verzenden, ophalen en retouren

Op zoek naar een manier om die prachtige, maar iets te omvangrijke vintage vondst bij jou thuis te krijgen? Geen zorgen, we hebben een paar geweldige oplossingen voor je!

Kleine items verzenden met PostNL: Laat je niet tegenhouden door die bezorgkosten, want kleine pakketjes onder de €50 verzenden we voor slechts €5,95 per zending. Een koopje, toch?
En als je bestelling boven de €50,- uitkomt, betaal je geen verzendkosten voor pakketpost! Dit geld niet voor onze meubelstukken.

Externe Koerier Jan Dubendorffer: Heb je een meubel op het oog dat je niet in je eigen auto kunt vervoeren? Geen probleem! Vriendelijke Jan Dubendorffer staat klaar om je te helpen. Bel of app hem op 06-51994814 voor een prijsopgave. Hij brengt dat prachtige meubel rechtstreeks naar je deur, en je kunt de bezorgkosten gewoon contant aan hem betalen. Deze prijzen zijn slechts een indicatie; Jan regelt graag de exacte prijs met jou.

0 – 24 km: € 40,-
25 – 49 km: € 50,-
50 – 74 km: € 60,-
75 – 99 km: € 80
100 – 124 km: € 90,-
125 – 149 km: € 100,-

Hulp bij het tillen: En maak je geen zorgen als je meubel een paar trappen op moet. Hij biedt hulp bij het tillen voor slechts €5,- per trap. En als je meer dan één meubelstuk hebt, zijn de extra kosten maar €12,50. Kleine meubels kunnen zelfs gratis worden meegeleverd als je andere grote artikelen bestelt!

BRENGER.NL: Wil je graag zelf een onafhankelijke koerier regelen? Dat kan ook! Bezoek de website BRENGER.NL en regel eenvoudig het ophalen van je meubel. Neem voor de zekerheid contact op met Loes op 06-33315455 om af te spreken wanneer de koerier langskomt.

Afhalen in de Loods: Als je het meubel liever zelf wilt ophalen, ben je van harte welkom in onze Loods. Je hebt twee weken de tijd om het op te halen, en we maken graag een afspraak met je nadat je je bestelling hebt geplaatst.

Retouren: We begrijpen dat dingen soms anders uitpakken dan verwacht. Daarom heb je het recht om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug, tenzij je hebt gekozen voor een externe koerier zoals JD Koeriersdiensten. Let op: retourkosten zijn voor eigen rekening.

Bij Scandinavian Vintage staan we altijd voor je klaar om je te helpen de perfecte meubels te vinden én ze bij je thuis te krijgen. Dus, laten we dat vintage avontuur samen beginnen! ✨ Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via info@scandinavianvintage.nl. Wij zorgen ervoor dat je tevreden bent!