Over Loes

Hi, mijn naam is Loes en woon met JP en Zee op Scheveningen. Ik ben gek op klussen, dol op wijn, verslaafd aan het kopen van vintage meubels en het veranderen van mijn interieur.

Hoe fijn is het dat ik van mijn hobby mijn werk heb mogen maken. Met mijn bedrijf, Scandinavian Vintage, koop en verkoop ik namelijk vintage meubelstukken uit de Mid-Century met een Scandinavische twist. Deze stukken worden eerst door mij gerestaureerd in mijn loods. Dit proces post ik regelmatig live op Instagram met de bijbehorende ‘tips &tricks’.
Ik werk vanuit een loods waar je 6 dagen per week (dinsdag t/m zondag) op afspraak langs mag komen. Je kunt de nieuwste en leukste items zien op mijn Instagram en hier in de webshop.

Maar je kan je mij ook benaderen voor de onderstaande klussen;
– De zoektocht naar dat ene kastje wat je op Pinterest hebt gevonden maar niet kunt vinden.
– Een vintage badkamermeubel op maat maken.
– Een stoel laten bekleden in jouw gewenste kleur en stof.

De meeste van mijn technische kennis heb ik geleerd door fouten te maken en van You Tube. Ik heb een zijstroom van commerciële economie gevolgd. Ik heb geruime tijd als freelance sales executive gewerkt. Noem iets, en ik heb het waarschijnlijk ooit verkocht. Daarna werkte ik voor diverse high-end fashion en cosmetica merken. Als projectleider, met lippenstift op en goede hoge hakken aan, realiseerden we shops in onder andere de Bijenkorf. 


En die hoge hakken heb ik nog steeds, maar tegenwoordig zie je me vaker in een tuinbroek met een toolbelt om lopen. En dat zit toch een partijtje lekker!