Over Loes

Hallo daar! Ik ben Loes, en samen met JP, Zee en Dune, woon ik op het prachtige Scheveningen. Mijn leven draait om mijn passies: klussen, zingen, genieten van heerlijke wijntjes en van het vinden van vintage parels waarmee ik mijn interieur keer op keer kan vernieuwen.

Het is echt geweldig dat ik van mijn liefde voor vintage meubels mijn beroep heb kunnen maken. Met mijn bedrijf, Scandinavian Vintage, duik ik in de wereld van Mid-Century meubelstukken met een Scandinavische twist. Ik geef deze stukken nieuw leven in mijn knusse werkplaats, waar je elke stap kunt volgen via mijn Instagram.

Kom gerust eens langs in mijn werkplaats, ik ben er elke donderdag, vrijdag en zaterdag te vinden. En als je niet in de buurt bent, kun je altijd de nieuwste en leukste items bekijken op mijn Instagram en hier in mijn online winkel.

Maar dat is nog niet alles! Je kunt me ook benaderen voor allerlei andere klussen, zoals het speuren naar dat ene Pinterest-kastje dat je zo graag wilt hebben, het op maat maken van een vintage badkamermeubel, of het laten bekleden van een stoel in jouw favoriete kleur en stof.

Mijn technische kennis heb ik voornamelijk opgedaan door te leren van mijn fouten en eindeloos veel YouTube-tutorials te bekijken. Oorspronkelijk ben ik opgeleid in commerciële economie, en ik heb jarenlang als freelance sales executive gewerkt.

Die elegante hoge hakken die ik destijds droeg, heb ik nog steeds in mijn kast staan. Maar tegenwoordig zie je me vaker in een stoere tuinbroek met een handige gereedschapsriem om. En eerlijk gezegd, dat voelt heerlijk! Dus, of je nu op zoek bent naar unieke vintage stukken voor je huis of hulp nodig hebt bij een speciaal project, ik sta voor je klaar :-).
Liefs, Loes