De loods

Welkom bij Scandinavian Vintage, mijn naam is Loes en ik ben jouw gids in de wereld van unieke vintage meubels! In mijn ruime loods, gelegen naast station Laan van NOI in Den Haag/Voorburg, vind je een uitgebreide collectie vintage meubels die nog groter is dan wat je in mijn webshop kunt zien.

Hoe werkt het? Simpel! Als je iets leuks ziet, heb je twee opties. Ten eerste kun je langskomen tijdens de open loods dagen en de meubels persoonlijk ervaren. De open loods data staan op de homepage. Tijdens deze dagen vind je de nieuwste meubels, en vaak halen de mooiste pareltjes de webshop niet, en worden ze tijdens deze dagen al verkocht. 

Maar als dat niet uitkomt, geen zorgen! Je kunt altijd een afspraak maken om langs te komen op een ander moment. Stuur mij een berichtje, of plan HIER een afspraak met mij in.

Als je geen tijd hebt om langs te komen of als je verder weg woont, bied ik je de mogelijkheid om meer foto’s of zelfs een filmpje van het gewenste meubelstuk te ontvangen. Zo kun je het ritje naar de loods besparen en het product gewoon thuis laten bezorgen.

Bij Scandinavian Vintage draait alles om gemak en tevredenheid. Ik begrijp dat je jouw perfecte vintage vondst wilt vinden zonder gedoe. Daarom sta ik altijd klaar om je te helpen met extra informatie en visuele materialen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Dus, of je nu langskomt tijdens de open loods dagen, een afspraak maakt om langs te komen of gebruikmaakt van de extra foto’s en filmpjes, ik zorg ervoor dat jouw ervaring bij Scandinavian Vintage moeiteloos en fun is. Geen stress, geen gedoe, alleen de vreugde van het vinden van dat ene unieke stuk dat jouw interieur compleet maakt.

Liefs, Loes